5 συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε την άσκηση και την αντοχή

Σίγουρα ξέρετε, τι είναι. Πολλές φορές θα προσπαθήσετε, αλλά ποτέ δεν θα παλεύετε να εξασκηθείτε με χαρά.  

Ίσως έχετε επίσης πληρώσει επανειλημμένα έναν προσωπικό εκπαιδευτή με την ελπίδα, ότι η αύξηση του κόστους θα ήταν επαρκές κίνητρο, αλλά δεν το βοήθησε. Βαθιά στο εσωτερικό του, αλλά ξέρετε, σε ποιο είναι το πρόβλημα – δεν σας αρέσει να ασκείστε στο κοινό, δεν έχετε αγάπη, καθώς κοιτάζετε αυτά τα ηλίθια πουλόβερ και όλους όσους θα διδάσκονταν σε αυτό που χρησιμοποιείται από όλα τα μηχανήματα στο γυμναστήριο;

Όμως, παρά το γεγονός αυτό, θα πρέπει να αναρωτιέστε, πώς μερικοί άνθρωποι μπορούν να εξασκηθούν με τέτοια χαρά. Ποιο είναι το μυστικό τους; Πώς μπορούν αυτά τα άτομα να παρακινούνται μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο; Σε τι είναι οι άλλοι; Ξέρουν κάτι, τι δεν ξέρετε;    

Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο γι ‘αυτούς. Είναι μόνο σε καλή κατάσταση, οπότε η άσκηση δεν τους υποφέρει. Είναι παρόμοιο με το πώς το μαγείρεμα. Εάν φτάσετε τουλάχιστον στο ελάχιστο επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα σταματήσετε να αντιλαμβάνεστε την άσκηση ως κακή και θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλά. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος, παρά να ξεπεράσουμε μια δύσκολη αρχή και η ανάπτυξη είναι μέχρι τη σύνοδο κορυφής.

Συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε και να παραμείνετε στην άσκηση

Δημιουργήστε ένα σχέδιο

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα πρόγραμμα κατάρτισης, το οποίο κάθεστε και κρατήστε τον. Εάν παρατηρήσετε, ότι δεν είστε σε θέση να επιτύχετε τους στόχους τους, δεν χρειάζεται, φυσικά, απλώς να σταματήσετε, αλλά αν έχετε θέσει τη γραμμή πολύ ψηλά, πάντα είναι καλύτερο το πρόγραμμα προπόνησης να αλλάξετε λίγο πιο εύκολα, καθώς αποθαρρύνετε όλη την άσκηση.

Αργά πήγε να δει

Μην περιμένετε, ότι θα γίνει σούπερμαν από μέρα σε μέρα. Είναι πρακτικά αδύνατο και οι συνέπειες για το σώμα σας δεν θα ήταν ευεργετικές, γιατί θα εκπλήσσετε το σώμα με κάτι που δεν είναι καθόλου έτοιμο. Αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους, γιατί δεν συνιστώ αναβολικά στεροειδή (αν και ακόμη και κατά τη χρήση αυτών των ουσιών, πρέπει στο γυμναστήριο να “ξεπαγώσει” σκληρά και να πάρει τη φόρμα για εβδομάδα) ή δραστική δίαιτα. Με τακτική και σωστή άσκηση, τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα, αλλά θα είναι αργά.

Επιλέξτε μια προπόνηση που σας αρέσει

Επιλέξτε μια προπόνηση που σας αρέσει, γιατί να κάνετε κάτι με αποστροφή, όχι καλό τρόπο, πώς να επιμείνετε. Δεν χρειάζεται απλώς να ασκηθείτε στο γυμναστήριο. Δημιουργήστε μια λίστα με αθλήματα, άσκηση και δραστηριότητες, που θα σας άρεσαν περισσότερο και στη συνέχεια από αυτά επιλέξτε αυτά, που θα βοηθήσουν καλύτερα στην επίτευξη του στόχου.

Για άσκηση θα θεωρηθεί ως ποδηλασία, τζόκινγκ, κολύμπι ή ομαδικά αθλήματα. Εάν δεν ξέρετε να ορίσετε την άσκηση καλύτερα για εσάς, δοκιμάστε να ρωτήσετε έναν έμπειρο ειδικό, τον οποίο μπορείτε να προετοιμάσετε το πρόγραμμα προπόνησης, στο οποίο δεν θα κάνετε λάθη.

Άσκηση με έναν φίλο, ο οποίος θα είναι ίσος ανταγωνιστής 

Το να έχετε έναν σύντροφο με την άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος, πώς να ασκείτε υπεύθυνα και με ευχαρίστηση. Και επίσης μπορεί να είναι ένα πολύ καλό κίνητρο, γιατί αν και εσείς οι δύο, θα είστε πάντα πιο εύκολο να παρατηρήσετε ένα σχέδιο άσκησης, και εξίσου εύκολα να μην τελειώνει, επειδή η βούληση να υποστηρίζονται ο ένας τον άλλον.

Πάρτε μερικά ωραία ρούχα, παπούτσια ή MP3 player

Τα νέα πράγματα είναι διασκεδαστικά και μερικές φορές δεν είναι μόνο μικρά πράγματα, τα οποία θα βοηθήσουν περισσότερο. Είναι πολλοί τρόποι, καθώς μπορείτε να διαφοροποιήσετε την εκπαίδευση έτσι ώστε να σας αρέσει. Ένας από τους τρόπους είναι η χρήση μουσικής και ειδικά τέτοια, που ταιριάζει ακριβώς, ως εκ τούτου, είναι η κατάλληλη προσθήκη στην άσκηση και στο mp3 player. 

Εκτός από αυτό, η άσκηση βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, θα βελτιωθεί και η διάθεσή σας. Όταν η άσκηση είναι στην πραγματικότητα έκπλυση ενδορφίνες, τα λεγόμενα. ορμόνες ευτυχίας. Εάν δεν πιστεύετε, ρωτήστε αυτούς που ασκούν τακτικά. Σίγουρα θα σας πουν ότι το κάνουν με χαρά.

Ανθεκτικό καουτσούκ – είναι ένας εξαιρετικός βοηθός, γιατί μπορείτε να ελαφρύνετε. Υπάρχουν πολλά ελαστικά αντίστασης ανάλογα με την αντοχή τους. Απλώς επιλέξτε τέτοια, ώστε στην αρχή να ανακουφιστείτε επαρκώς από το ότι τραβάτε, αλλά ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να είστε πρόκληση. Επίσης, από την αρχή μπορείτε να επιλέξετε μια τέτοια δυσαρέσκεια που έχετε κυριαρχήσει στις 4 σειρές των 8 επαναλήψεων.

Με αυτά τα “ανάγλυφα” θα συνηθίσετε σταδιακά το φορτίο και σταδιακά θα φτάσετε στις πρώτες στροφές αλλά και σε άλλες ασκήσεις χωρίς βοήθεια.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *