Το κρέας πρέπει να καταναλώνεται με φειδώ

Σήμερα τα περισσότερα άτομα ευρέως,

γνωστό, ότι μόνο το πώς, καθώς και το τι τρώμε και ζούμε και, επίσης, θα δούμε. Το φαγητό δεν εξαρτάται μόνο την υγεία μας, ωστόσο, απολύτως, επίσης, το μέγεθος της ζωής μας. Πιάτα, τα οποία διέπονται μόνο από τον αριθμό των θερμίδων, είναι από φυσική άποψη λάθος. Ένα σημαντικό γεγονός σε αυτό το φαγητό δεν είναι η ποικιλία των θερμίδων που λαμβάνονται σε τρόφιμα, αλλά το πόσο η εξουσία απορρέει από τον οργανισμό κατά την πέψη των τροφίμων.

Σήμερα τα περισσότερα άτομα ευρέως,

Ως παράδειγμα, φυτικά τρόφιμα έχουν λιγότερες θερμίδες, αλλά το σώμα μας σε όλη τους την επεξεργασία αποκτά επιπλέον δύναμη. Το σώμα αισθάνεται πραγματικά ελαφρύτερο από ό, τι μετά την κατανάλωση του κρέατος, το οποίο είναι δύσκολο να χωνέψει, καθώς και την πέψη των τροφίμων παίρνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρέας σε μεγάλο βαθμό ενισχύει το νευρικό σύστημα. Pet λίπος έχει ξανθίνης και επίσης στο μυαλό παράγει ένα προϊόν συγκρίσιμη με τη μορφίνη, έτσι ώστε να λειτουργεί με την έννοια του numbing επίδραση. Κρέας προτιμήσεις εξαιρετική, αλλά μετά την πρόσληψη θέλουμε να χαλαρώσει πριν βυθιστεί το δικαίωμα στη δουλειά.

αν με οποιοδήποτε τρόπο, και επίσης καλύτερα από biochovu Ακριβώς όπως το γάλα, καθώς το γάλα στοιχεία δεν φέρει μόνο οφέλη, αλλά το τρώμε πολύ περισσότερο για την ευχαρίστηση, χωρίς να το γνωρίζουν. Το γάλα που περιλαμβάνει καζεΐνης. Η δομή των μορίων είναι παρόμοια με τα μόρια των ναρκωτικών και παράγει τον εθισμό μας. Γαλακτοκομικά είδη καταναλώνονται σε μεγαλύτερο βαθμό μας μικροοργανισμός ανησυχείς και, επίσης, πάνω απ ‘ όλα zahleňují. Καλύτερη πέψη είναι ξινά γαλακτοκομικά προϊόντα, φρέσκια σαντιγί λοσιόν, καθώς και το βούτυρο. Άλλα τρόφιμα που επίσης δεν αυξάνονται, είναι τα τρόφιμα που αποτελούνται από glutein γλουτένη, η οποία είναι κατά κύριο λόγο λευκό αλεύρι σίτου και, επίσης, αντικείμενα κατασκευασμένα από αυτό που γίνεται.

Η γλουτένη δημιουργεί επίσης μια εξάρτηση

και, επίσης, τα μόρια του είναι παρόμοιες με εκείνες των οπιούχων. Επιπλέον, για να μας διακηρύσσει ότι ραβδιά. Ναι, είναι σε θέση να μπλοκάρει την επένδυση της το μικρό έντερο, ως εκ τούτου, προστατεύει από την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Σήμερα παρέχει το άσπρο αλεύρι και όλα σχεδόν τα προϊόντα ως υλικό πληρώσεως, ειδικά σε επιδόρπια, αλλά επίσης μια ποικιλία από μούσλι μπαρ κ. λπ. Αναμφίβολα πολλοί έχουν ακούσει για την κοιλιοκάκη.

Η γλουτένη δημιουργεί επίσης μια εξάρτηση

Τα άτομα που έχουν κοιλιοκάκη, είναι η γλουτένη σημαντικά αλλεργικός, καθώς και έχουν ασφαλίσει το μικρό έντερο, το οποίο απελευθερώνει θρεπτικά συστατικά από την παρακολούθηση των τροφίμων, ή ελάχιστα. Στο μεταξύ το λευκό τοξίνες αποτελείται από το άσπρο γυαλισμένο ζάχαρη, καθώς και πρόστιμο-συντονισμένοι αλάτι. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο από αυτά τα τρόφιμα ελέγχονται από την εμπορική, τη χημική διαδικασία. Πρόστιμο-συντονισμένοι ζάχαρη, το λεγόμενο γρήγορο ζάχαρη έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, η οποία προκαλεί υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, η οποία δημιουργεί glukotoxicitu. Ι. ε., αν υπάρχει σακχάρου στο αίμα, καθώς, έτσι είναι δηλητηριώδη. Ζάχαρη σε μια τέτοια περίπτωση, τις πρωτεΐνες, και αυτό είναι επιζήμιο.

Γρήγορα τα σάκχαρα που καταναλώνουμε κάθε μέρα, σχεδόν όλη την ώρα, βρίσκεται σε ό, τι. Φυσική ζάχαρη, επίσης γνωστή ως “προστατευόμενη ζάχαρη” είναι μια ζάχαρη σωματιδίων στη συσκευασία του προϊόντος από τον πολτό και, επίσης, το σώμα του αυτό το δοχείο πρέπει να διαδοχική διαδικασία και, επίσης, να διανείμετε. Αυτό συμβαίνει σταδιακά σε μια ταχεία ζάχαρης, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος παραμένει στην εμπορική επεξεργασία των ανοιχτή βία και, επίσης, τη ζάχαρη, το περιεχόμενο web πηγαίνει αμέσως στο αίμα. Επίπεδο του σακχάρου στο αίμα μετά το γεύμα, ανεβαίνει σημαντικά. Αυτό είναι το κύριο ζήτημα με τη βελτίωση των σακχάρων.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *