Πού πήγε η πρωτεΐνη τρέλα,

Ραφιναρισμένο αλάτι,

Ραφιναρισμένο αλάτι,έκανε μια βιομηχανική μέθοδο και επίσης να καταναλώνονται σε μεγαλύτερες ποσότητες, τις ανησυχίες, καθώς και ζημιές, ιδίως τα νεφρά μας. Π. χ. αλατισμένα πατατάκια περιέχουν ένα ειδικά δημιουργημένο προσεκτικά nadrcenou αλάτι απεργία τη γεύση μας και δεν είμαστε σε θέση να σταθεί μέχρι και επίσης να σταματήσει. Αλάτι, σήμερα, προσθέτει, επίσης, σε όλα τα βιομηχανικά παραγόμενων τροφίμων ως dressing. Γιατί η λεγόμενη přesolení. Τυπικά τα παραπάνω τρόφιμα είναι οι μεγάλες ποσότητες που τρώμε καθημερινά. Βάζει ένα στέλεχος για το πεπτικό μας σύστημα, αφυδατώνει το δέρμα μας καθώς και οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.

Επιπλέον, οι ηπα δημιουργείται σε εξάρτηση από αυτά τα τρόφιμα. Στο παρελθόν, θα εκτιμηθεί, όταν το φαγητό εξαιρετική γεύση και άρωμα. Η κύρια τροφή τους ήταν τα στοιχεία από το γεωργό και κτηνοτρόφο. Στη συνέχεια, σε αντίθεση με τα τρόφιμα από τη φύση άρχισαν να διαφημίζουν καθώς και την αξία των προϊόντων από το εργοστάσιο. Η σύνθεση αυτών των στοιχείων, ρυθμίζεται σύμφωνα με την παρούσα μόδας δεν το έχετε, γιατί πραγματικά έκλεισε χοληστερόλη, λίπη, ή πάρα πολλές θερμίδες. Μετά από αυτό ήρθαν τα χρόνια, όταν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν τα στοιχεία που περιέχονται κάτι που είχε χάσει. Ως παράδειγμα, τα προϊόντα που περιλαμβάνονται φυτικές ίνες, προβιοτικά και επίσης, πιο πρόσφατα, με ωμέγα-3 λιπαρά.

Η γοητεία με την πρωτεΐνη Η κύρια πώληση κόλπο αυτές τις μέρες είναι οι πρωτεΐνες. Δυστυχώς, δεν προσελκύονται από το σολομό και, επίσης, αυγό, ωστόσο ultra-επεξεργασία στοιχείων που είναι υγιή πρωτεΐνη εμπλουτισμένο επίσης αν σε homeopatickém ποσό. Τοποθετήστε μια ένδειξη υγιή πρωτεϊνική στη συσκευασία του προϊόντος και, επίσης, θα πρέπει πωλήσεων χτύπημα! Αγρότης και κτηνοτρόφος δεν έχουμε ανάγκη από θαύματα η μαγεία λαμβάνει χώρα απασχολημένος, καθώς και οι γεύσεις, τα αρώματα και επίσης τα χρώματα παρέχουν τα φαρμακεία!.

Γιατί ενοχλεί την προετοιμασία αυγά ή ψάρι,

Γιατί ενοχλεί την προετοιμασία αυγά ή ψάρι,όταν μπορούμε να φτάσετε γρήγορα για το σιτάρι srdíčkách με υγιή πρωτεΐνες ή απλά ανακατέψτε τα δισκία σε νερό. Η αγορά τροφίμων λειτουργία συμμορφώνεται με, καθώς και προσθέτει πρωτεΐνη, που μόνο πηγαίνει. Εκτός από τα συμβατικά πρωτεΐνη σφαίρες, μπαρ και επίσης shakes μπορείτε να αποκτήσετε υψηλή πρωτεϊνική ζυμαρικά, κουλουράκια ή μπισκότα. Σήμερα, επίσης, να ενισχύσει και να πραγματικούς πόρους της πρωτεΐνης. Μπορείτε να βάλετε γάλα σόγιας με έξτρα πρωτεΐνη. Απεργίες την αλήθεια ότι η ανησυχία των πρωτεϊνική έλλειψη παροτρύνω την πρόσληψη εξαιρετικά εξευγενισμένα τρόφιμα σε αντίθεση με τα τρόφιμα.

Ήρθε ως αποτέλεσμα της μάχης μεταξύ λίπη και επίσης υδατάνθρακες. Μετά από χρόνια protitukové υστερία που μας έχει φτάσει εδώ η μάχη εναντίον υδατάνθρακες. Καταλαβαίνεις, όταν δύο διαμάχη, κερδίζει το 3ο. Και αυτό είναι ακριβώς ό, τι έχω πρωτεΐνες στο προσκήνιο. Πολλοί από εμάς διστάζουμε των λιπών, πολλές από υδατάνθρακες και, επίσης, ορισμένα από τα δύο. Όμως κάτι πρέπει να φάμε, καθώς και προς το παρόν ως το καλύτερο φαίνεται πρωτεΐνη. Συχνά δεν καταλαβαίνουμε ότι μια τέτοια τεχνική είναι μόνο μια επέκταση της άκριτη κατανάλωση των θρεπτικών συστατικών σε αντίθεση με το κανονικό φαγητό.

Ο ενθουσιασμός μας με πρωτεΐνη,

Ο ενθουσιασμός μας με πρωτεΐνη,και συνήθως ακατανόητα έκκληση práškovaných μίγματα είναι η σημερινή εκδήλωση της λεγόμενης nutricionismu, η αίσθηση, η οποία καθορίζει και επίσης κλείνει ο Μάικλ Πόλαν για περισσότερα από 10 χρόνια. Ποιος πραγματικά ασχολείται με την απουσία υγιή πρωτεΐνη Αν μπορείτε να διαβάσετε αυτό και τόνισε, επίσης, πέρα από την απουσία της πρωτεΐνης, είναι σχεδόν συγκεκριμένο που έχετε αποκτήσει αρκετή.

Από τις βιομηχανικές χώρες και, επίσης, το κολλέγιο που γενικά έχουν επαρκή τροφή ή αντί περίσσεια, και συνήθως είναι přejídáme. Εγώ δεν αναρωτιέμαι γι ‘ αυτό είναι για μας υγιή πρωτεΐνη στη διατροφή απαραίτητη. Εκτός από τα λίπη είναι ζωτικής σημασίας συστατικό και απαιτούν να τα καταναλώσει. Το πρόβλημα είναι ότι ο μέσος άνθρωπος στις αναπτυγμένες χώρες έχει επαρκή πρωτεΐνη, ή αρκετά για να αποκτήσει από το κανονικό φαγητό. Τρούφα πρόσθεσε πρωτεΐνη στο φαγητό είναι η λύση σε ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *