Μενού εβδομάδας με τη λίστα δαπανών

Όπως γνωρίζετε, έχω ένα άτομο που ζει μαγειρεύοντας και στη συνέχεια το κόστος είναι συνήθως όλη την ημέρα, αλλά όχι και για όλους. Κανονικά λόγω της εργασίας και των δεσμεύσεων της οικογένειας έχετε το χρόνο ή κάνετε μια γρήγορη βόλτα στο σούπερ μάρκετ πριν κλείσει ή αναφέρεται στο να περάσετε την Κυριακή με τον σύζυγο που σπρώχνει το καλάθι αγορών και στη συνέχεια να φορτίζει το μηχάνημα σε φακέλους ή τον ήλιο ενώ οι σύζυγοι τείνουν στα παιδιά.

Σκέφτηκα, λοιπόν, να γράψω ένα άρθρο γενικά, με μερικές συμβουλές για τρόφιμα που δεν θα έπρεπε ποτέ να λείπουν στο σπίτι και πρόσθεσα μια λίστα δαπανών που θα επιτρέψουν, αν ακολουθήσετε, να έχετε πολλές ιδέες για να προετοιμάσετε μια υπέροχη μενού για την οικογένειά σας. Ας αντιμετωπίσουμε ξεκάθαρα, σε όσους δεν έχουν συμβεί να πάνε στο σούπερ μάρκετ και να βγουν από τη θέση τους ανάμεσα στα ράφια χωρίς να ξέρουν τι να αγοράσουν;

Ή απλώς μια αιτία κόπωσης ψυχική ή σωματική που δεν ξέρω τι να προετοιμάσω για δείπνο;

  Σε αυτό το άρθρο, επομένως, θα σας δείξω μια ποικιλία τροφίμων που μπορείτε να αγοράσετε και να κρατήσετε για πάντα στο σπίτι ως «σωτηρία» λόγω της περιόδου ωρίμανσής τους και πολλών άλλων που μπορούν να καταψυχθούν και να αφαιρεθούν το προηγούμενο βράδυ από τον καταψύκτη.

Επίσης σκέφτηκα να προσθέσω ένα μενού με πρωινό, μεσημεριανό (πρώτο, δεύτερο, συνοδευτικό πιάτο), σνακ και δείπνο (δεύτερο και περίγραμμα) προσπαθώντας να σας δώσω κάποια ιδέα να αλλάξετε για πάντα τα γεύματα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι όλοι συνήθως έχουν λίγο ώρα, οπότε οι συνταγές θα είναι απλές, και ότι για παράδειγμα τις Δευτέρες τείνουμε να τρώμε λιγότερο ή ότι τα Σάββατα τα παιδιά (και άλλοι) θέλουν πίτσα και ούτω καθεξής …

Ξέρω καλά ότι συνήθως δεν τρώμε μόνο το πρώτο, το δεύτερο, το συνοδευτικό πιάτο κ.λπ. αλλά ήθελα να σας δώσω μια επιλογή, και γιατί να μην μπορώ να έχω κάτι περισσότερο για να παγώσουμε τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!

Μενού εβδομάδας με τη λίστα δαπανών

Υπάρχει επίσης μια λίστα δαπανών χάρη στην οποία μπορείτε να ετοιμάσετε όλα τα πιάτα που προτείνετε. Θα βάλω το ακριβές βάρος για κάθε φαγητό έχοντας κατά νου ότι θα έχετε περισσότερα να προσθέσετε στα γεύματα ΦΡΟΥΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ που, ωστόσο, τείνουν να χειροτερεύουν πιο εύκολα, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη και αυτό στις εβδομαδιαίες αγορές σας.

Προσοχή ! Κάθε εβδομάδα, κάθε Δευτέρα πρωί δημοσιεύεται στο blog ένα μενού εβδομαδιαίως και πάλι περιλαμβάνει 28 διαφορετικές συνταγές (7 πρώτα πιάτα, 7 δευτερόλεπτα, επτά πιάτα και 7 επιδόρπια) μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την εβδομάδα σας τέλεια! Μπορείτε να τα βρείτε όλα ΕΔΩ

Λάβετε υπόψη ότι οι δόσεις των συνταγών μου έχουν μερίδες για περίπου 4 άτομα. Έτσι, εάν είστε οι περισσότεροι στην οικογένεια ή είστε ανύπανδροι, τότε προσαρμόστε τη λίστα των αποτελεσμάτων. Στο ψυγείο μου δεν μπορεί ποτέ να χάσω τουλάχιστον δύο συσκευασίες ζύμης ζυμαρικών που τη χρησιμοποιούν όταν έχω λίγη επιθυμία να μαγειρέψω και να προετοιμάσω ένα κέικ αλμυρό γρήγορα είναι να ικανοποιήσω μια ξαφνική λαχτάρα για γλυκό.

Επίσης, θεωρώ χρήσιμο να έχω πάντα το κρέας καρυδιού ή το λαχανικό που ετοιμάζω στο σπίτι επίσης:

  • Φυτό καρυδιών που κατασκευάζεται στο σπίτι
  • Κρέας Dado που κατασκευάζεται στο σπίτι

Ένα άλλο πράγμα που δεν μπορεί να χάσει ποτέ είναι η μαγιά είναι για γλυκά ή μπύρα

Από αυτήν την άποψη, σας παραπέμπω σε ορισμένα άρθρα που μιλούν για τη μαγιά και πώς να τη χρησιμοποιήσετε και εάν πρέπει να την αντικαταστήσετε:

  • Όλοι οι τύποι μαγιάς, ή ακόμα και πώς να αντικαταστήσετε τη μαγιά για επιδόρπια ή ακόμη και ως υποκατάστατο της μαγιάς μπύρας
  • Στη λίστα επίσης δεν σας ανέφερα, καφέ και τσάι. Είναι πολλών ειδών και μπορεί φυσικά να μην λείπουν στο σπίτι, στη συνέχεια επιλέξτε το αγαπημένο σας και προσθέστε τα στη λίστα δαπανών

Εδώ παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με συνταγές με πληρης λιστα δοσεων για εκτύπωση και μεταφορά στο σούπερ μάρκετ μαζί σας, αλλά θα πάει καλά για μία εβδομάδα μόνο, αν θέλετε να αλλάξετε φυσικά μπορείτε να διαβάσετε όλα τα άλλα ορυχεία μενου εβδομαδα ότι esconono κάθε δευτερα πρωτο.

Φυσικά, θυμηθείτε στο γάλα, το αλεύρι, τις πατάτες, τη ζάχαρη και τα αυγά για να διατηρήσετε πάντα λίγο περισσότερο γιατί συχνά μας κάνουμε μόνο ένα αυγό στο τηγάνι, ένα ποτήρι γάλα ή βάζουμε τη ζάχαρη στον καφέ … και ειδικά για πολλές προετοιμασίες είναι απαραίτητες, οπότε αν δεν θέλετε να πάτε συχνά στο σούπερ μάρκετ, επιλέξτε το γάλα για μεγάλη διατήρηση και περιλάβετε πολλά μπουκάλια.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *