Έχετε χάσει βάρος και τα στήθη σας έχουν υποστεί να τα επαναφέρετε σε φόρμα

Κανένα άλλο μέρος στο σώμα μιας γυναίκας δεν προκαλεί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο το στήθος. Οι άνδρες τις βλέπουν ως ερωτικό σύμβολο, για τα παιδιά αποτελούν πηγή τροφής-επιβίωσης και οι γυναίκες τις αντιλαμβάνονται ως μια ευκαιρία να δείξουν την ομορφιά τους και ένα σύμβολο της θηλυκότητας. Δεν είναι επίσης ασυνήθιστο η συχνή δυσαρέσκεια με το σχήμα, το μέγεθος των μαστών, όταν υποτίθεται ότι εκπληρώνουν τόσες πολλές λειτουργίες και προσδοκίες. Ποιες είναι οι επιλογές λύσης.

Η κύρια λειτουργία του μαστού η οποία

Η κύρια λειτουργία του μαστού η οποίαθεωρήθηκε μέσα από τους αιώνες μέχρι το 20. Πίνακας για βασικές, ήταν η διατροφή. Ο θηλασμός αντιπροσώπευε την ικανότητα διατήρησης και τροφοδοσίας νέων απογόνων γένους. Όσο μεγαλύτερο είναι το στήθος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανότητα θρέψης των απογόνων. Ωστόσο, το στήθος δεν ήταν μόνο ένα σύμβολο της σίτισης, αλλά και ένα ψυχολογικό φαγητό. Ο θηλασμός απαιτεί εγγύτητα και αφή, απαραίτητη για την υγιή ανάπτυξη και ανάπτυξη του μωρού.

Επί του παρόντος και κατά το δεύτερο εξάμηνο του. από τον  αιώνα, ο θηλασμός έχει πάψει να θεωρείται αναγκαιότητα, μια μητέρα που δεν έχει γάλα δεν θεωρείται κακή. Υπάρχουν ήδη υποκατάστατα της βρεφικής συνταγής, μια γυναίκα είναι έτσι πιο ελεύθερη στο χρόνο και μπορεί να αφιερωθεί σε μια καριέρα.Η ερωτική λειτουργία των μαστών έχει εκθειαστεί, γιορτάζεται και καταστέλλεται καθ ‘ όλη τη διάρκεια των αιώνων. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει ενιαίο ιδανικό μέγεθος στήθους, ίσως μόνο σχήμα.

Ως ερωτικό, το στήθος μιας νεαρής γυναίκας γίνεται αντιληπτό, το οποίο είναι σταθερό-ικανό να διατηρεί αρκετό μητρικό γάλα.Το ιδανικό του σχήματος και του μεγέθους του μαστού καθορίζεται από κάθε γυναίκα για τον εαυτό της. Σε περίπτωση δυσαρέσκειας, έχει την ευκαιρία να στραφεί, για παράδειγμα, στην πλαστική χειρουργική και να αλλάξει το στήθος στο απαιτούμενο μέγεθος θα προσθέσουμε ένα ερωτηματικό εδώ, αν αυτό συμβαίνει πάντα. Προηγουμένως, μόνο γυναίκες με ασθένειες ή ελαττώματα του μαστού παραγγέλθηκαν σε πλαστικό χειρουργό.

Το σχήμα και το μέγεθος των μαστών μπορούν επίσης να προσαρμοστούν με σουτιέν, συμπληρώματα διατροφής και άλλες μεθόδους που αναφέρονται below.As αναφέραμε παραπάνω, τα στήθη των γυναικών έχουν δύο λειτουργίες, ερωτικές και θρεπτικές. Στο παρελθόν, οι άνδρες απεικονίζονταν μερικές φορές με στήθη για να αποδείξουν τη θρεπτική και προστατευτική τους λειτουργία για παράδειγμα, διάφοροι μονάρχες, υπερασπιστές του κράτους ή του Βασιλείου κλπ. αλλά γιατί οι άνδρες έχουν στήθη και θηλές.

Σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες συμφωνούν μόνο ότι

Σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες συμφωνούν μόνο ότιδεν γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο οι άνδρες ήταν προικισμένοι με θηλές/Στήθη από τη φύση. Υπάρχουν επίσης σχόλια όχι μελέτες σχετικά με το θέμα της ανδρικής γαλουχίας θηλασμός. Θεωρητικά, ο αρσενικός θηλασμός θα μπορούσε να αναφερθεί ως ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό, αλλά αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο.Το στήθος είναι ένα ζευγαρωμένο όργανο, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του στήθους. Αποτελείται από τον μαστικό αδένα, τους συνδέσμους και το λίπος.

Ο αδένας αποτελείται από μικρότερους μαστικούς αδένες και αγωγούς γάλακτος. Οι αγωγοί γάλακτος συγκλίνουν στο στόμα της θηλής με τη μορφή έως και 15 αγωγών. Οι θηλές είναι πιο σκούρες στο χρώμα και αποτελούνται από σμηγματογόνους αδένες.Οι άνδρες στην βαθμολογία μεγέθους είναι σαφείς με μια ματιά κυριολεκτικά. Οι γυναίκες έχουν ήδη μεγαλύτερη σύγχυση τόσο στην αρίθμηση των κλασικών σουτιέν μέγεθος στήθους όσο και στον τρόπο με τον οποίο το μέγεθος βαθμολογείται από men.It συχνά συμβαίνει ότι μια γυναίκα φοράει λάθος μέγεθος σουτιέν.

Μπορείτε να πείτε εισάγοντας περισσότερα από 2 δάχτυλα από το πίσω μέρος του σουτιέν. Το στήθος κρατά επίσης κυρίως το κάτω μέρος, όχι τα κρεμάστρες. Η στερέωση πρέπει να είναι σε ορθή γωνία με τον αγκώνα, έτσι ώστε το στήθος να κρατάει σταθερά και να μην επιβαρύνει άσκοπα την πλάτη.Επισυνάπτουμε ένα βίντεο επισκόπησης για το πώς να φορέσετε σωστά τα σουτιέν και ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη στην επιλογή.διεξήχθη μια μελέτη που μέτρησε τα στήθη των γυναικών από 104 χώρες και αξιολόγησε το μέσο μέγεθος προτομής.

Ωστόσο, οι ακριβείς διαδικασίες δεν είναι γνωστές σχετικά με αυτή τη μελέτη, επομένως θα βλέπαμε τα αποτελέσματα ως διασκέδαση και όχι ακριβείς πληροφορίες.Οι τσεχικές γυναίκες δεν συμμετείχαν στην έρευνα αυτή, μόνο οι σλοβακικές. Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε μόνο σε μια ορισμένη ομοιότητα, δεδομένης της πολιτιστικής και τοπικής εγγύτητας και ομοιότητας.Ο αριθμός ορισμένων ασθενειών του μαστού, για παράδειγμα, ο καρκίνος, αυξάνεται συνεχώς. Το μυστήριο είναι γιατί ο καρκίνος εμφανίζεται σε ορισμένα θηλαστικά και όχι σε άλλα.

Υπεράριθμη θηλή, λείπει στήθος

Έχοντας μια επιπλέον θηλή δεν είναι τόσο ασυνήθιστη μια διαταραχή. Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο σώμα. Συνήθως δεν αφαιρείται, ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει επίκεντρο για την ανάπτυξη του καρκίνου.Η απουσία ολόκληρου του μαστού αμαστία ή απλώς η εμφάνιση μιας θηλής στην περιοχή του μαστού Αμαζία είναι ένα πολύ σπάνιο ελάττωμα. Βρίσκουμε επίσης και άλλα αναπτυξιακά ελαττώματα όπως η ατελής ανάπτυξη του μαστού, τα σημαντικά ακατάλληλα Στήθη κλπ.ευαισθησία του μαστού-μαστοδυνία.

Οι γυναίκες ανησυχούν κυρίως για τον καρκίνο, αλλά το σύμπτωμα δεν είναι συνήθως τρυφερότητα του μαστού. Κανονικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι αν υπήρξε ένα χτύπημα στο στήθος. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν διάφορες καρδιακές παθήσεις, ανεπάρκεια ιωδίου ή απλώς μια ανεπιθύμητη αντίδραση σε κάποιο φάρμακο ή αντισυλληπτικό.Εμφανίζονται σε οποιαδήποτε ηλικία, συχνά σε θηλάζουσες γυναίκες. Η φλεγμονή συνήθως συμβαίνει με την απόφραξη της λοίμωξης μέσω της θηλής, τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι ο πόνος, η ερυθρότητα, η τρυφερότητα.

Η θεραπεία γίνεται συνήθως με αντιβιοτικά.Καρκίνος του μαστού.Ο καρκίνος του μαστού είναι μία από τις πιο φοβισμένες γυναικείες ασθένειες. Όχι μόνο οι γυναίκες φοβούνται για τη ζωή τους, αλλά και για την εμφάνισή τους. Οι γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να υποστούν τραυματισμούς, ουλές στο στήθος παρά στην κοιλιά, καθώς το στήθος είναι σύμβολο ελκυστικότητας και ερωτικής έλξης για τους άνδρες.Τα στήθη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοεκτίμησης μιας γυναίκας.

Ο καθένας έχει μια ιδέα για το τι θα πρέπει να μοιάζουν τα ιδανικά Στήθη, με μοτίβα μπορούν να βρεθούν σε περιοδικά, οικογένεια, στον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή actress.It είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα κάθε περίοδο που υπάρχει αλλαγή στο στήθος εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση αλλά και εφηβεία.Η δυσαρέσκεια με αυτά μπορεί να λυθεί, για παράδειγμα, με τη βοήθεια κατάλληλων σουτιέν, βότανα, πλαστική χειρουργική κλπ.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *