μαγιονέζα

Συνταγές: Σπιτική Μαγιονέζα

Εάν φροντίσετε να εκπαιδεύσετε τον οργανισμό σας oούτως ώστε να δέχεται τις καθαρές γεύσεις του φρέσκου και του homemade, τότε θα λατρέψετε αυτή τη σπιτική μαγιονέζα. Είναι πολύ εύκολη, και γίνεται ακόμη ευκολότερη εάν έχετε στη διάθεση σας ένα μπλέντερ. Μην σας τρομάζει το ωμό αυγό, φροντίστε απλά να είναι καλής ποιότητας και μην κρατήσετε την μαγιονέζα στο ψυγείο σας για περισσότερο από μία εβδομάδα!

Υλικά (6-8 άτομα)

1 ολόκληρο αυγό

1 κούπα λάδι (προτιμήστε λευκό)

1 κουτ. σούπας λεμόνι (μπορείτε και 2)

2 κουτ. γλυκού μουστάρδα (προτιμήστε Dijon)

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Προσθέτετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι. Τα χτυπάτε για ένα λεπτό μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Ενώ το μπλέντερ σας λειτουργεί, ξεκινήστε να προσθέτετε πολύ σιγά και με σταθερή ροή το λάδι σας. Μόλις το έχετε προσθέσει όλο, συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμη ένα λεπτό. Η μαγιονέζα σας είναι έτοιμη. Χρησιμοποιείστε την αμέσως ή τοποθετήστε την στο ψυγείο και καταναλώστε μέσα σε μία εβδομάδα!

σπιτική μαγιονέζα




There are 8 comments

Add yours
  1. Τριαντάφυλλος Ψαράς

    Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο, σαν τη σπιτική, δεν έχει!

  2. NetPlayer

    Μου φανηκε χρησιμη σημερα.
    Βγαινει πρωτη στην αναζητηση "σπιτικη μαγιονεζα" στο γκουγκλη.

  3. Τριαντάφυλλος Ψαράς

    Το γνωρίζουμε ;) Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της, αφού είναι δοκιμασμένη αρκετές φορές, όπως και όλες μας οι συνταγές.

  4. ΓΙΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    γιατϊ ποτέ δεν έχω καταφέρει να τη φτιάξω και ποτέ δεν μου πήζει::::::::::::::

  5. Τριαντάφυλλος Ψαράς

    Γιούλα καλησπέρα Αν ακολουθήσεις πιστά τη συνταγή, και προσθέτεις το λάδι σιγά σιγά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

  6. χρηστος

    γιανα την κανω να εχει πιο γλυκια γευση να βαλω λιγη ζαχαρη?
    υ.γ. εγινε τελεια !!!ευχαριστω ! την βαζω απο σημερα στο καταστημα με μπεργκερ που διατηρώ ,


Post a new comment